info@asakadon.uz +99874 232 28 20
single

Baxtiyor Kozimjonovich Gapirov

Telefon: +99898 1007720, +998742330820

elektron pochta: b.gapirov@mail.ru

“Asaka Don Mahsulotlari” AJ boshqaruvi raisi

Tug’ilgan yili: 28.02.1974

Tug’ilgan joyi: Andijon viloyati, Asaka shahri

Millati: O’zbek

Partizan: Yo’q

Ta’lim: yuqorida

Bitirgan: 1996 yil Toshkent davlat iqtisodiyot universiteti

Ma’lumoti: iqtisodchi.

Ilmiy daraja: yo’q

Ilmiy unvoni: yo’q

Chet tillarini yaxshi biladi: rus

Davlat mukofotlari: yo’q

Xalq deputati, respublika, viloyat, shahar, tuman Kengashi deputati va boshqalar.

Saylanadigan organlar a’zosi: yo’q

Ish bilan ta’minlash

1995-1998 yillar – menejer, Asakadagi “Abrorbek-95” kompaniyasi rahbari.

1999-2000 yillar – “Andijondonmahsulotlari” AJ bosh korxonasi urug’chilik bo’limi boshlig’i.

2000-2000 yillar – Oltinko’l viloyati “Qo’shtepa” don qabul qilish punkti ombor mudiri.

2000-2003 – “Andijandonmahsulotlari” AJ aralash ozuqa ombori boshlig’i yordamchisi.

2003-2003 – “Asaka Don Mahsulotlari” AJ tayyor mahsulotlar ombori boshlig’i

2003-2003 – “Asakskie zernovy products” OAJ aralash ozuqa ombori boshlig’ining yordamchisi.

2003-2003 “Kulrang don qabul qilish stantsiyasida ombor mudiri yordamchisi.”

2003-2005 yillar – “Asakskiy don mahsulotlari” OAJ tegirmon sexi boshlig’i.

2005-2006 yillar – kulrang donni qabul qilish punkti boshlig’i

2006-2007 yillar – Kulrang don qabul qilish punktida ombor mudirining yordamchisi.

2007-2007 yillar – “Asaka Don Mahsulotlari” AJ boshqaruv raisi vazifasini bajaruvchi

2007-2007 yillar “Kulrang don qabul qilish stantsiyasida ombor mudiri yordamchisi.”

2007-2008 – katta hisobchi, “Asaka Don Mahsulotlari” AJ marketing va sotishni tashkil etish bo’limi buxgalteri

2008-2009 – kulrang donni qabul qilish punkti boshlig’i

2009-2010 yillar – “Asaka Don Mahsulotlari” AJ lift boshlig’i

2010-2011 yillar – “Asaka Don Mahsulotlari” AJ boshqaruv raisi vazifasini bajaruvchi

2011 yil – h.v. – “Asaka Don Mahsulotlari” AJ boshqaruv raisi

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: